Skip to content

Després de viure l'impacte del SARS-CoV-2 en dos indrets ben diferents com és Taiwan i Catalunya, si alguna cosa he aparés és que hem de treballar col·lectivament, tant a nivell local, com nacional i internacional per tal de combatre aquesta pandèmia i sobretot, hem d’escoltar als experts.

David Ferrandiz
Servei de Vigilància Epidemiològica i Resposta a Emergències de Salut Pública al Vallès
SP
Compártelo
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram

Escríbeme aquí tu comentario, gracias!

10 Comentarios

 1. Tu hi has aportat molt en la vigilància i control de la Covid. La teva experiència és molt valuosa

  • Gràcies per les vostres paraules encoratjadores. Tot el que he pogut aportar no haguera estat possible sense un equip entregat, treballador, expert i sobretot humà com és el Servei de Vigilància Epidemiològica al Vallès. El meu testimoni espero que doni veu i faci visible el treball de tot el Servei. Moltes gràcies a tots!

 2. Un gran professional i una gran persona. Gràcies David per tot el que ens has fet viure durant aquests mesos.

 3. Aprenentatge que has transmès a l’equip sent proper, pacient i receptiu

  Gràcies!

 4. Ets un gran professional, molt format i amb una dedicació intensa, que ha fet avançar l’equip durant la pandèmia de COViD

 5. Veure la pandèmia de forma global, sabent que és una malaltia internacional, multidisciplinar i sobretot que afecta a persones, en majúscules i que cada cas té una història i una realitat… és una gran manera de veure aquesta crisi des de la humanitat.
  Gràcies per aportar-nos la teva visió, el teu saber fer i la teva professionalitat.

 6. Realment el treball col.lectiu és vital i tu has fet molt per que fos així. Les teves habilitats comunicatives ens han facilitat la nostra tasca durant la pandèmia. He tingut molta sort de poder treballar al costat de un gran professional amb una ment inquieta.

 7. Gràcies per tot el que ens has aportat i ensenyat, per les teves idees. Gràcies pel teu ànim, empenta i alegria malgrat les situacions difícils d’aquesta pandèmia, facilitant sempre la gestió i treball de tot l’equip.

 8. Coincidir en el mateix equip de treball ha estat un regal i un plaer. Deixes empremta i treballar al teu costat és un aprenentatge constant. Gràcies per haver donat tot i més!

 9. David, la teva aportació a la salut pública i la vigilància epidemiòlogica ha estat clau per fer front a la pandèmia. Gràcies per ser-hi!


Añadir un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *